Сватбени покани

Поканите от ръчна хартия могат да бъдат за всякакво събитие! Имаме един основен модел, който е предпочитан от много наши клиенти, като правим пълна персонализация за всеки, разбира се: цвят и декорация на ръчната хартия, оформление и шрфит на пауса, вид и цвят на панделката за връзване…

Изпълняваме и нестандартни проекти по идея на клиентите, когато времето и бюджетът позволяват. По-долу в тази страница ще видите галерия с някои подбрани покани.

Сватбени покани

На тази снимка виждате една примерна персонализация на нашия основен модел. Цената е 5 лв/бр при поръчка на поне 30 броя. Това включва:

  • Картонче от поръчкова ръчна хартия, излято в специален шаблон за получаване на красиви органични краища на хартията. Цвета и органичните декорации в хартията са според предпочитанията на клиента. Размерът е 14 х 11 см, като поканата може да бъде хоризонтална или вертикална.
  • Оформление на ваш текст и изображение и цветна разпечатка на дизайна на паус + ръчно накъсване на краищата на пауса – малък, но важен детайл, който избягва отрязаните на прав нож краища.
  • Перфорация и връзване на двата елемента с панделка от материал по ваш избор – например въженце от промазан памук, хартиена рафия, цветен коноп, юта, сатен, органза, ратан и тн.

Трите най-често поръчвани екстри

Луксозен плик по размер на поканата (на снимката горе – зелен плик): 1.50 лв/бр. Пликът изработваме от луксозна плътна италианска релефна хартия Tiziano 160 g, с памучна нишка. Релефът на тази хартия я прави подходящо допълнение към нашата ръчна хартия, а богатата палитра от цветове ни позволява голяма свобода на избора.

По-голям размер на поканата: 1 лв/бр. Разполагаме със шаблони за изработка на покани в размер с размер 20 х 10 см (подходяща за плик „американски формат“) и 15 х 15 см (подходяща за квадратен плик 16 х 16).

Вграждане на семена в хартията (покълваща хартия): По договаряне според размера на поканата и вида и количеството семена, но ориентировъчно 3-4 лв/бр. Възможно е в процеса на създаване на ръчната хартия, да вградим в пулпата семена от растения. В последствие, ако засадите така направената „покълваща хартия“ в почвата, от нея ще се роди нов живот! Цената предполага, че семената са по наш избор от каквото имаме налично в големи количества, обикновено някои цветя и подправки. Възможно е и вие да донесете семената, след консултация за нужното количество. Ако желаете специфични семена, можем да ги купим и ние, като тяхната стойност се добавя към поръчката. Цената включва и малко листче с указания за посаждане – добавено към поканата, привързано към гърба на поканата, или пуснато в плика. Това листче се отпечатва също на луксозна хартия Tiziano, в подходящ за поканата цвят.

Изцяло различно решение за вашата покана.

Ако желаете нещо различно и уникално, свържете се с нас и нека го обсъдим. Ето един такъв пример – покана от голям лист пресована ръчна хартия, с две сгъвки, ярък луксозен картон за текста, ръчно оформени есенни листа от цветни хартиени шнурове и цветни памучни конци, оранжево листо от обемна ръчна хартия с вградени семена за покълване, връзка от хартиена рафия и дървено оранжево копче.

Всички детайли са уточнени в разговор с клиента и съобразени с изискванията и нуждите. Цената на такъв тип покана може да варира според размера, детайлите и броя, но започва от 7-8 лв/бр

Галерия

Това са само някои от многото проекти, които сме изпълнили от 2010 година насам. Ако си харесате нещо, ще опитаме да го наподобим, но работата с ръчна хартия винаги създава уникални резултати. Ако пък искате да е „като това, но по-различно“, пишете ни и заедно ще намерим търсения резултат!


Цените на тази страница са без ДДС. При ваше желание можем да издадем данъчна фактура (в брой или по банков път) като начислим данъка. Ако нямате ДДС регистрация, можем да издадем и опростена фактура, при 100% авансово плащане по банков път.