Разни

През годините в нашата работа сме правили най-различни проекти и продукти от и със ръчна хартия. Безспорно етикетите, визитките, албумите, книгите и сватбените покани са най-търсени. Но освен тях сме изработвали още:

Формички от ръчна хартия за посаждане

Правили сме такива за най-различни поводи и употреба. Мартенички, валентинки, за кръщене, за сватба, книгоразделители, ваучери, коледна украса за елха. Често комбинирани с пликче от фабрична хартия, на което печатаме послание. Също възможна комбинация е с флаер / картичка от фабричен картон, отпечатан на цифров офсет с рекламно съдържание.


Поздравителни и празнични картички

Коледни, великденски, за рожден ден, за поднасяне на сватбен подарък, фирмени поздравителни картички от ръчна хартия.


Лампи, абажури и осветителни тела

Бамбукови триножници и бамбукови кубове, облечени с ръчна хартия като лампи за под. Обличане на купени нощни лампи с ръчна хартия. Реставрация на скъсани или счупени абажури с ръчна хартия. Свещници за чаени свещи, облечени с ръчна хартия.


Пликове и картички от декоративна ръчна хартия


Продукти за бизнеса

Меню за ресторант и винен лист от двустранно ламинирана ръчна хартия, печатана на ситопечат. Папка с бланки от фабрична италианска хартия, комбинирани с визитки от ръчна хартия. Обложки за дискове, CD / DVD.


Магнит

Малки декоративни магнити за хладилник, облечени с ръчна хартия и апликация с хербазиризани растения


Бижута от ръчна хартия и тел

Обеци, колиета, брошки. А също и бижута от медна и сребърна тел, без хартия.


Декоративни пана от хартиена пулпа и органични декорации. Изложба + календар и пана.


Всички изброени по-горе продукти, а и много други, можем да изработим по поръчка. Не поддържаме наличности, но на много от тях можете да видите мостри в офиса ни.