Листове за писмо

Помните ли как едно време пишехме писмата на ръка? По всякакви поводи, от най-тривиалните, до строго официалните. Писмо до мама от морето или до баба и дядо за някой празник. В повечето случаи използвахме обикновен кариран лист и син химикал, но за по-специалните случаи избирахме различна хартия. Днес нямаме много време за лични писма, нито пък упражняваме често краснописа си, но понякога изпадаме в онова сантиментално настроение, в което искаме да изпратим по-лично и необикновено послание.

Yellow letter sheet with flower

Именно за такива случаи в нашата домашна работилница за хартия правим специални листове за писма. В тях влагаме по-семпла декорация, за да не пречи на текста. Цветовете са топли, а цветенцата – един своеобразен подпис.

Elegant letter sheet with wild flower

Показваме три варианта, направени с любимите ни за рециклиране хартии. Най-горе: рециклирана  опаковъчна крафт хартия с разперен минзухар (снимка 2, снимка на просветка). В средата –  хартия от изрезки от Палатина Аворио с цвят от жълт кантарион (снимка 2, снимка на просветка). Накрая – най-обикновен рециклиран кашон с бяло полско цвете (снимка 2, снимка на просветка).

Oldschool letter sheet

По ваше желание можем да направим по-голям брой листове с предпочитан цвят, любими ваши цветя или декорация, според повода. А понякога самата хартия може да е достатъчен повод и вдъхновение да напишете писмо.

You may also like...

2 Responses

  1. Лидия Стойнева says:

    Търся хартия за договор, която да има леко „състарен“ вид. Сепмла, защото се касае за официален документ, но все пак бих искала да е подобна на свитък…

  2. Гери says:

    Здравейте Лидия! Повечето наши продукти създаваме по поръчка – нямаме „склад“ и „наличности“. До колкото разбираме, става дума за няколко листа около А4 формат – подобна поръчка можем да изработим за 4-5 дни. Ако сте готова да обсъдим варианти – брой листи, вид хартия, декорации, размер, форма и тн, пишете ни на info@bghandmade.com

    Имайте предвид, че по подразбиране на ръчната хартия трудно се печата на принтер, особено пък с неравни краища и повърхност. Можем да ви предложим поне два алтернативни варианта. Ще очакваме писмото ви!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.