Още пликове с картички

Наскоро ви показахме някои от нашите малки пликчета с подхождащи си картички. Ето и още няколко варианта. Тук сме рециклирали миналогодишни ценови листи от офиса в комбинация с изсушени венчелистчета от невен и жълт гербер и смлени стръкчета слама и треви.

Handmade paper

Всъщност, първата ни поръчка изобщо беше за 50 пликчета с картичка, подобни на тези с невена, предназначени за покана за юбилей. Всяка покана беше ръчно адресирана, надписана и декорирана с малка рисунка, след което предадена на ръка. Ако, обаче, пликчето ще пътува по пощата, препоръчваме да се поставя в най-обикновен бял плик, за да е по-сигурно, че ще пристигне 🙂

Envelopes with matching cards

Пликчетата долу също срещнаха голямо одобрение от широката публика, тъй като имат ярък цветен акцент. За едното комплектче сме използвали по-семла смес от рециклирани хартиени изрезки в екрю, малко количество слама и цветя, и хербаризирано жълто полско цвете. Вторият вариант е с мааалко по-пъстра хартия и със стръкче див зюмбюл, а третия – с венчелистчета от червен гербер.

Envelopes with matching cards

Показаните тук пликчета са с размери 13 х 8.5, но вече имаме възможност да правим и по-големи формати- скоро ще публикуваме примерни варианти от тях.

You may also like...

1 Response

  1. vramka says:

    Оригинално!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.