За поръчки

Основна част от нашата работа е по поръчка – винаги предпочитаме да създаваме за конкретен повод и според изискванията на клиента. Също така обичаме да експериментираме и да създаваме различни неща за собствено удоволствие.

На сайта сме показали много и различни творения, резултат и от двете страни на работата ни: албуми и книги, лампи, картички, пликове, сватбени покани, визитки, етикети, сувенири, магнитчета, кутийки и опаковки, листи хартия, бижута… Приемете ги като демонстрация на възможното.

Ако сте си харесали нещо от сайта, можем да ви направим подобно – близко или далечно като идея зависи от вас! Приемаме и поръчки от типа „като това, но по-различно„, например:

 • „Като този албум, но със сини корици и да има друг символ на корицата.“
 • „Като тези визитки, но квадратни и от зелена хартия.“
 • „Като тази картичка, но 50 броя и да става за покана за лилавата ни сватба!“
 • „Като тази лампа, но да е абажур за таван, а не настолна.“

А ако имате нужда от съвсем различен продукт – пишете ни и с радост ще го създадем! Пратете ни писмо на info@bghandmade.com, като опишете какво сте си харесали. А ако имате възможност, предпочитаме да се срещнем на живо, за да обсъдим всички детайли.

Какво е „с наложен платеж по куриер“?

Давате ни ваш адрес за доставка и телефон за връзка. Ние се обаждаме на куриерска фирма, която праща човек до нашия офис, вземат вашата поръчка и след ден-два я доставят на вас, до вратата ви. На тях плащате стойността на стоката + таксата за доставка (обикновено около 6-7 лева). После тия добри хора ни носят паричките и всички са щастливи.

Как става личното получаване?

Ако живеете в София, можете да си спестите разходите по доставката. Заповядайте в офиса на Реклaмна къща АЯ на ул. Троянски проход срещу номер 14 (карта), от 10:00 до 19:00 всеки работен ден, за да ги получите лично.

Издаваме фактури!

Ако имате нужда от фактура – можем възможност да ви издадем такава, след като начислим ДДС. Пригответе си фирмените данни и ни пишете.

Къде другаде можете да намерите нашите продукти?

В момента малка селекция от наши творения можете да намерите в магазин АРТ ТОЧКА – или онлайн, или в реалния магазин на ул. Хан Аспарух 16. Много удобно, ако искате бързо да купите уникално подаръче, а нямате време да се срещнете с нас.

В миналото предлагахме нашите творения в десетина магазинчета в София. За съжаление през годините всички те затвориха врати, а ние започнахме да работим почти изцяло по поръчка.

10 Responses

 1. Венцислав Александров says:

  Здравейте! Бих искал да поръчам обици #32 – Лилави с бяла хартия и тел, 15 лв. Имам намерение да ги взема лично от офиса на ул. Троянски проход. Моля, да ми напишете кога ще е удобно да дойда на място.

  Благодаря предварително!
  Приятна вечер!

  Венцислав

 2. Боби says:

  Здравей Венци, удобно е всеки работен ден от 10:00 до 19:00 часа, а може и по-късно след предварителна уговорка от предния ден. В офиса търси Боби 🙂

 3. penka says:

  imam pet shop v garcia…bix iskala vizitki sas semena koito da posiavat klientite da porasva treva za kotkite,kolko ste struvat?za sega tova pak po kasno moze bi povece nesta tuk v garcia:)

 4. Боби says:

  Здравейте Пенка и благодарим за запитването! Няма никакъв проблем да ви направим покълващи визитни картички с райграс, всичко е въпрос на уточнение на хартия, декорации, размери, видове и количества семена и разни други дреболии.

  Ще ви пишем по-подробно на мейла.

 5. Мирослав says:

  Здравейте!
  Поздрави за сайта и това, което правите!
  Бих искал да изненадам жена ми с визитки, направени от вас. Харесах кръглите. Тя има намерение да се занимава с фотография професионално. Интересува ме дали може на гърба на визитките да бъде направена щампа с лика ѝ, по-точно с контурите на лицето от снимка /не знам как точно се казва техниката/. На сайта не намерих също така и цена на визитките, например за 100 броя, както и срок за изготвяне. Ще чакам отговора ви.
  До скоро!

 6. Боби says:

  Здравей Миро и благодарим за този коментар 🙂 Тъй като имаме няколко въпроса, ще ти пише директно на мейл.

 7. Радостина says:

  Привет!:) Как мога да си поръчам ръчна хартия със сушени цветя за изработване на лампа…БлагоДаря

 8. Боби says:

  Радостина, ще ти пишем по мейла!

 9. Йоана says:

  Здравейте! Бихте ли ми дали информация за цена на 30 сватбени покани със семена? Благодаря:)

 10. Боби says:

  Йоана, ще ти пишем по мейла!