Handmade Day 9

Handmade Day 9

Предната събота – 29.05.2010 – се случи деветият Handmade Day в Оранжевия Двор в Пловдив. Макар и да решихме само няколко дни преди събитието, все пак успяхме да се подготвим и да прекараме един слънчев (дори горещ!) ден на дворчето.

Бяхме изложили три от нашите лампи, много картички, пликове, големи листи с размер 40 х 50 см и най-новото ни творение – обици от ръчна хартия и хербаризирани цветя. По традиция (вече трето поредно събитие) показахме на живо как се прави ръчна хартия. Тези кратки и прости демонстрации събират много заинтересовани зрители, а този път дори имаше желаещи да се включат в процеса!

Благодарности на Ели и Ваня, които продължават да организират това прекрасно (и уникално) събитие! Надяваме се да имаме възможност да присъстваме и на есенното „издание“, за което сме решени да се подготвим мааалко по-добре, особено в частта с бижутата!

Нашите 10-тина снимки са качени в комплект на Flickr, както обикновено. Още стотици други ще намерите из връзките, посочени на блога на Еличката.

You may also like...

3 Responses

  1. Русана Драгомирова says:

    Здравейте!
    Чак сега научих за събитието Handmade Day и много ми хареса.
    Тъй като много обичам да се занимавам с такива неща, бих се радвала да присъствма следващия път и да покажа моите измишльотини. Някой може ли да ми обясни как точно се случват нещата и какво трябва да направя за да участвам и аз?

  2. Боби says:

    Това е блогът на Ели, едното от двете момичета, които организират събитието: http://elichkata.blogspot.com/ – следете го! Обикновено няколко седмици преди поредният HMD се появява блогиране с информация. Два пъри годишно се случва, HMD9 беше „пролетното издание“, следва „есенното издание“, което ще е вероятно началото на октомври (ако може да се съди по предишни години). Когато Еличката пусне информация, може да се свържете с нея за обяснения и прочее 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.