Демонстрация в ДЗИ

Предишната седмица направихме още една демонстраци – този път в централата на ДЗИ, по покана на Ванина Ханджийска, на която благодарим сърдечно! Поводът беше, че компанията е започнала различни похвални проекти, свързани със зелените идеи и рециклирането. И така в края на един работен ден, пред неочаквано (за нас) многобройна публика, показахме и разказахме за рециклирането на хартията и превръщането на отпадъците в прекрасен и уникален подарък. Ето и две снимки „в действие“:

Рециклиране на хартия–демонстрация в ДЗИ

Голям интерес от публиката: Гери показва първата рециклирани на място хартия. Долу – работната площ с много видове ненужна хартия, която рециклирахме по време на демонстрацията.

Рециклиране на хартия–демонстрация в ДЗИ

Утре отново ще правим демо, но за това ще пишем след събитието! Ако желаете да видите на живо как се рециклира хартия в домашни условия и как можете да създадете уникални творения от ненужна хартия – пишете ни и със сигурност ще измислим начин да съчетаем полезното с приятното!

You may also like...

2 Responses

  1. Здравейте,

    И аз искам да ви благодаря – от свое име и от името на колегите! Демонстрацията беше много интересна и полезна и мисля, че даде много идеи за творчески изяви на присъстващите!

    Специални поздрави и до скоро,
    Ванина 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.