Отивам(е) на Handmade Day 7!

Handmade Day е събитие, което се случва два пъти в годината от (очевидно) 4 години насам, в Пловдив, в едно слънчево и оранжево дворче. Събират се много хора, правещи всякакви ръчни неща – бижута, кукли, чанти, дрехи, сувенири и какво ли още не! Трудно може да се преразкаже този градски панаир на чудесата, така че ви предлагам да разгледате тези няколко стотин снимки от предишните Дни.

Организацията и всичко около Денят ляга на плещите на Еличката, за което заслужава голямо „БРАВО“, а мястото на събитието е ул. Неофит Рилски 14, в двора на магазин LIGHT ON.

Ние следим HMD от номер 4, като имахме намерение да присъстваме на номер 6, но непредвидени обстоятелства ни възпрепятстваха. Да изпуснем номер 7 щеше да е вече неприлично и макар, че Гери замина по работа в чужбина за няколко седмици, аз (Боби) ще се появя от името на двама ни, на 6 юни, събота, в оранжевия двор, с една папка ръчна хартия и нужните пособия за бърза демонстрация на място.

Ако условията позволяват, на място ще можете да видите как бързо и лесно се рециклира хартия, както и да се включите в процеса. Ще можете да видите на живо и всички публикувани в сайта хартии, както и доста други. Надявам се да се видим и запознаем в събота!

You may also like...

6 Responses

 1. Нина says:

  Е, страхотно, Боби, пожелавам ти успех. И аз искам там 🙂

 2. Алекс says:

  Ний с Жоро сме с теб! 🙂 Най-вече аз. Малко съм неподготвена за представяне на ХМД, но пък бих могла да се престраша 🙂 Кой знай – все пак има още ден…

 3. Боби says:

  Имаш окуражените и от Ели, която хареса бижутата ти (пратих линк към снимките на Фликър), тъй че остава само да дойдеш с стоката 🙂

  И мерси за подкрепата!

 4. Алекс says:

  е сега вече нямам мърдане 🙂
  особено след като си ме издал на един от главните организатори!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.